hozzászólások (3)
30 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (3)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Erika Rózsa
      Dézi / Erika Rózsa cs, 2012-07-26 17:22

      Kedves Kedveském. A hideg tejben keverem ki a lisztet, majd úgy teszem fel főni, folytonosan keverem még sűrű nem lesz.Teljesen hagyd kihűlni,még langyos sem legyen.A cukrot a margarinnal simára keverem , Majd a robotgéppel össze dolgozom a 2 krémet. Nem szabad hogy kicsapódjon.Én ráma margarint használok.

      kedveskem
      kedveskem cs, 2012-07-26 09:31

      Helyesbítés: Te hogy készíted, hogy szép sima állagú KRÉMET kapj? Köszönettel: Erzsike

      kedveskem
      kedveskem cs, 2012-07-26 09:30

      Kedves Dézi!
      Az általad közölt citromos szeletet szeretném elkészíteni.
      A krém elkészítése miatt szeretném a véleményedet kérni.
      A kihűlt tej+liszt keveréket amikor hozzáadom a margarin+porcukor keverékhez, légyszíves írd meg nekem, miért csapódik ki? Mit csinálok rosszul? Te hogy készíted, hogy szép sima állagú krémeg kapj? Várom válaszod, köszönettel: Erzsike