#

bostina

  • receptjei: 17
  • regisztrált: 2010.12.31

bostina adatai

Mióta főzök

Már egészen kicsi gyerekként valódi alapanyagokkal próbálkoztam a babakonyhámban. A főzés iránti lelkesedésemet otthon támogatták, így korán ehető ételek kerültek ki a kezeim körül, és a szenvedély csak erősödött az idő múlásával. Szívesen sütök-főzök a barátoknak, a családnak, érdekelnek az új ízek, színek, formák.

A hely, ahol főzök

A konyhámban.

Ars poetica a konyhában

Jót, jó szívvel, jó alapanyagokból.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!