#

Milus

  • receptjei: 5
  • regisztrált: 2010.03.27

Milus adatai

Mióta főzök

Önállóan, mióta abbahagytam az egyetemet, 8 éve. De már előtte is segítettem Anyukámnak. 

A hely, ahol főzök

Konyhám

Ars poetica a konyhában

Szívvel-lélekkel főzök

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!