Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (52)
640 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (52)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      ilus74
      Iluska / ilus74 Thu, 2018-08-16 13:47

      Szia!!
      Köszi,hogy szóltál!!!Elolvastam minden kommentet.
      Mikor láttam,hogy megelőztek(mert épp voltam első is ),és ráadásul fölényes szavazatokkal,beletörődtem,és beláttam nem nyerhetek...ennyi!!Az,hogy ki kinek az ismerőse,mennyire bunda vagy ilyesmi,és egy nap rengeteg szavit kap.....nem folyok ennyire bele,nem foglalkozok vele,nem élem bele magam,hisz úgy sem tehetek semmit....
      Nem leszek depressziós ilyenek miatt!!!
      Még egyszer köszi!! :-))

      hegyikarolyne
      hegyikarolyne Fri, 2018-01-12 16:59

      Iluska! Ez a császárszalonnás kifli valami isteni finom! Köszönöm a receptet!

      Eglé
      Eglé Sun, 2016-12-18 20:23

      Kedves Iluska! Segítséget szeretnék kérni. Ha a Kinder pingui szeletet por zselatinnal szeretném elkészíteni, akkor hogy csináljam?

      ilus74
      Iluska / ilus74 Mon, 2016-12-19 13:22

      Kedves!!
      Én is por zselatinnal készítem a Horváth Rozi félével.....nem lap zselatinnal.
      Vagy ha a zselatin fixet érted ez alatt,a hátuljára rá van írva,mikor kell a tejszínhez keverni.......Boldog ünnepet!! :-))

      Eglé
      Eglé Tue, 2016-12-20 14:52

      Köszönöm szépen! Boldog karácsonyt! :)
      Lenne még egy kérdésem. A sűrített tej cukrozatlan vagy cukrozott legyen?

      Varjaskerijanos
      Varjaskerijanos Sun, 2016-06-26 11:37

      Üdvözöllek kedves Iluska most találtam rá az oldaladra,melyen a zöld bab télire való eltevést kerestem .Én férfi vagyok nyugdíjas,nagyon szeretem a kertet,így a savanyúság eltételt is én oldom meg.A leszeletelt és fagyasztóban tartott zöld babot szeretném ízvilágban megváltoztatni .Így megpróbálom a dunsztolásos módszert.

      ilus74
      Iluska / ilus74 Sun, 2016-06-26 12:09

      Üdv kedves János!
      Sosem szerettem a fagyasztóban eltett zöldbabot,mikor főztem belőle levest,mindig ilyen 'platty' volt,és nem ropogós.
      Viszont a módszeremmel mindig friss,üde,ropogós bab a végeredmény!!!
      Én is kertészkedek,és savanyúságot is én készítem a sajátból.Talál még nálam több fajta receptet,ha van kedve nézze meg!!Szép napot!! Iluska :-)))

      marti48
      Marti48 / marti48 Tue, 2016-05-03 13:17

      Kedves Iluska,

      öszinten örülök, hogy ujfent Teged valasztottak "a Het Szakacsanak"! Remek jok a receptjeid, mindenkeppen megerdemled az elismereseket! Nagyon szimpatikus a csaladod, jok a fotok!

      Szeretettel gratulalok: Marti

      Angyal Albert
      Angyal Albert Tue, 2015-07-21 14:55

      Kedves Iluska arra lennék kíváncsi hogy mekkora a tepsi mérete a Duna hullám sütinél,várom megtisztelő válaszát,előre is köszönöm Albert.

      ilus74
      Iluska / ilus74 Wed, 2015-07-22 21:26

      Kedves Albert én 39x24 cm-es tepsiben készítettem,de nem fontos pontosan ekkorában,a pár centiméter különbség csak annyival lesz más,hogy esetleg vékonyabb,vagy épp vastagabb lesz a tésztája....jó sütést!!! :-)))

      horvi7301
      horvi7301 Mon, 2015-07-06 10:06

      Szia! Ha lesz legközelebb vmi megmérettetés, akkor számithatsz rám....

      ilus74
      Iluska / ilus74 Fri, 2015-07-10 14:16

      Akkor ezzel megfosztottad magad az üzenet váltástól,mert ugye ez nem az az oldal...

      katalin52
      katalin52 Sat, 2015-05-09 12:26

      Kedves Iluska! A sajtos-muffinos fasírtodra találtam rá, nagyon jól sikerült. Naná, hogy megkerestem a többi receptedet is! Elkezdtem elmenteni a saját receptkönyvembe belőlük - de nem győzöm! Inkább feliratkoztam a hírlevélre. Gratulálok, nagyon egyezik az ízlésünk. Megnéztem: egy nap különbséggel csatlakoztunk ehhez az oldalhoz. Szóval majdnem "egykorúak" vagyunk. Sajnos, csak itt... A valóságban picit korosabb vagyok, de szívesen próbálkozom én is a konyhában.

      ilus74
      Iluska / ilus74 Sat, 2015-05-09 21:09

      Köszönöm!!Igen pár éve már töltök fel újabb, és újabb recepteket,amiket próbálok mindig a tőlem telhető legjobban elkészíteni,fűszerezni.
      Hát akkor 'sok 'mindenben egyezünk.... :-)))))

      Zsókám
      Zsókám Sun, 2014-12-28 13:58

      Drága Iluska!Remélem a 2015-ös évben is ilyen szorgalmasan töltesz fel recepteket,és böngészhetek a sok finomságod között!!Boldog Új Évet!

      marti48
      Marti48 / marti48 Sat, 2014-12-27 21:39

      Kedves Iluska,

      szeretettel kivanok sok JOT es SZÉPET 2015-re, egeszseget, örömet, es sikereket!
      Marti

      NorciW
      NorciW Mon, 2014-03-17 21:48

      Hű Iluska, a ma készített kelkáposzta főzi után átböngésztem a receptjeidet...zseniálisak! :) nagyon hasonló az ízlésünk nekünk is, rengeteg receptedet mentettem a receptkönyvbe, lesz miből válogatni :D

      ilus74
      Iluska / ilus74 Tue, 2014-03-18 20:05

      Szia!Tudod,én csak azt látom,hogy bármit megfőzök idehaza,minden ízlik a családomnak.Van pár fűszer kakukkfű,bazsalikom,oregano amit sokan nem mernek ételekbe használni,pedig igenis finom ízt adnak.
      Nagyon örülök,ha neked is bejön ez az ízvilág,ami szerintem is jó.Köszi,és jó főzést,sütést neked!! :-)))

      NorciW
      NorciW Tue, 2014-03-18 20:10

      Én is nagyon szeretek intenzívebben fűszerezni, többek között ezért is tetszenek a receptjeid :) ma elkészült a csülökpörkölt is! ;)

      Pista39
      Pista39 Sun, 2013-12-29 11:51

      Kedves Iluska!
      Ez a stangli A stangli. Nagyon finom lett. Nyomulj csak a finom receptekkel.
      Köszönöm és Boldog Újévet kívánok:
      Pista

      ilus74
      Iluska / ilus74 Sun, 2013-12-29 18:17

      Pista!- nagyon örülök,hogy finomnak találod,és igen, jövök a receptekkel neked és másnak is!Sikerekben gazdag,Boldog Új Évet! :-))

      Fahéj
      Fahéj / Fahéj Fri, 2013-12-27 16:21

      Kedves Iluska!
      Nagyon köszönöm a jókívánságaidat! Én is kívánok neked és családodnak sok boldogságot, egészséget, sikert az új évre!
      Szeretettel: Fahéj

      marti48
      Marti48 / marti48 Sun, 2013-12-22 14:48

      Kedves Iluska,

      szeretettel kivanok Neked es Csaladodnak bekes, meghitt Karacsonyi Ünnepeket es sok JOT az Uj Evben!

      Marti

      ilus74
      Iluska / ilus74 Sun, 2013-12-22 16:04

      Márti! Viszont kívánok én is neked szép ünnepet,szeretetben gazdag, boldog karácsonyt és ami utána következik minden legyen szép!! :-))

      ledacskisslaszlo
      ledacskisslaszlo Sun, 2013-09-22 22:01

      Szia! Nézegettem a receptjeidet,és nagyon sok finomságot találtam benne.Biztosan kifogok próbállni egy párat.Nagyon ügyes Vagy és sokoldlú.További jó szakácskodást. puszi.

      ercsibaba
      ercsibaba Mon, 2012-12-31 17:38

      Elkészítettem a recepted alapján a zserbót. Nagyon jól sikerült, finom lett. Köszönöm. A többi étel is tetszik. Ha nem lesz ötletem, hogy mit főzzek, nálad biztos találok valami fincsit. Boldog új évet kívánok! Erika

      ilus74
      Iluska / ilus74 Wed, 2013-01-02 16:24

      Ha úgy gondolod,hát nézz szét nálam,amikor csak kedved tartja....BUÉK! :-))

      Ancsi7
      Ancsi7 Mon, 2012-11-12 22:23

      Gratulálok a rengeteg fini recepthez! Nagyon aktív szakács vagy!!! :o) Szép napokat!! :o)

      Sancho
      Sancho Fri, 2012-12-14 18:02

      Én, elköszönök ettől az oldaltól. Jó főzést továbbra. Választ nem várok. Üdv,jó volt közösbe főzni.

      Blazsanna
      Blazsanna Sun, 2012-08-12 16:19

      Nagyon jók a receptek, a kedvenceim közé tettelek. További jó sütögetés-főzést!