2007 tájékán kezdtem aktívan érdeklődni a konyha iránt. Kis koromban is mindig a tűzhely körül legyeskedtem. Láttam, hogy az embereket boldogság tölti el, ha finom ételeket és italokat fogyasztanak, és tudtam, hogy ha mással nem is ezzel én is örömet okozhatok másoknak. Jó érzés hallani, ha megdicsérik, elismerik ha készítek valami ételt. A főzés mára a boldogságom kulcsa, a szenvedélyem, a kikapcsolódásom. Ebben kifejezhetem magam és adhatok. :)
A hely, ahol főzök
Bárhol, ahol lehetőségem van rá.
Ars poetica a konyhában
Szenvedéllyel, szívből.
A legjobb étel az, amit a szívünkből főzünk!
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.