Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szabadtűz szakács

Szabadtűz
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Bodor Tamás
Mióta szakács: 2017. 04. 19.
megye / Budapest

mióta főzök:

Jó pár éve!

a hely, ahol főzök:

A szabadban.

ars poetica a konyhában:

Természetes főzés.

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Brofi
Szega / Brofi Sun, 2017-07-09 23:40

Kedves Bodor Tamás! Cikkedben írtad, hogy mik kellenek a szabadtűz főzéshez/sütéshez. Ebben megemlítetted a "vágódeszkát". Máshoz kellene nekünk egy ilyen "eszköz" :)
Kérlek privátban segíts nekem, hogy hogyan tudnék egy ilyen fakoronghoz hozzájutni!
Üdvözlettel Brofi/Szega