Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Macskamentha szakács

Macskamentha
hozzászólások

adatok:

Profil: Niccole
Mióta szakács: 2014. 06. 29.
megye / Szeged

Blog, weboldal:

macskamentha.blog.hu
macskamentha@gmail.com

mióta főzök:

Fiatal korom ellenére sem tudom már megmondani, mikor kezdtem anno főzni. Úgy 10-12 évesen anyukám mellett valószínűleg egy kis tojásrántottával kezdődhetett konyhai pályafutásom, azóta pedig folyamatosan csak fejlődök a saját és családom örömére.

a hely, ahol főzök:

A konyhám, édesanyám konyhája, barátok konyhája...persze az utóbbiak csak, ha engedik, hogy garázdálkodjak egy kicsit idegenhonban (értsd: idegenkonyhában). :-) Szóba jöhet a kerti grill is vagy egy mini gázfőző a sátor előtt.

ars poetica a konyhában:

A recept csak útmutató, a kóstolás adja az igazán jó végeredményt. Sütésnél pedig a sütőben készülő mű folyamatos ellenőrzése, hisz tudjuk, ahány sütő annyi...
A kísérletezés az eredeti munkám végett sem áll távol tőlem, pusztán itt fogyaszthatóbb (sőt falhatóbb) a végeredmény. Imádom az ízeket, illatokat, a várakozást a sütő előtt vagy épp az elkészítés mozzanatait.
Elsősorban sütiket szeretek készíteni, de a főzés sem áll távol tőlem, nem vagyok a kész ételek híve. Mindenkinek azt tudom csak mondani, bátran kreatívkodjon, kísérletezzen új receptekkel, új ízekkel, nem fogja megbánni.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!