#

Anita0505

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2011.01.20

Anita0505 adatai

Mióta főzök

Kislányként is szerettem már a konyhában  alkotni - 1. szakácskönyvemböl: "Pom-Pom meghív uzsonnára", anyukám segítségével, aztán késöbb egyedül is kísérletezhettem - amiért ma nagyon hálás vagyok anyukámnak, illetve a családomnak (nagyszülöket is beleértve), hogy kezdetleges próbálkozásaimat is azért mindig lelkesen elfogyasztották!Ma már saját konyhámban férjemnek illetve férjemmel együtt fözünk és mivel mindketten szeretjük a hasunkat, szeretünk új ízeket, ételeket kipróbálni vagy magunk kitalálni.

A hely, ahol főzök

Most már saját, régebben anyukám, nagymamám illetve dédikém konyhájában. 

Ars poetica a konyhában

Sütni-fözni csak szívvel-lélekkel, de sosem korgó gyomorral!!! 

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!