Katalin Mary
- receptjeim: 0
- tag vagyok: 2011.03.26
receptjellemzők
További cikkek
Gasztro
6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen
Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
Vásárlás
7 dolog, amit az eritritről tudnod érdemes
Egyre többen próbálják meg elhagyni a hagyományos cukrot az étrendjükből, és keresnek édes ízű alternatívát. Az egyik legkedveltebb helyettesítő az eritrit, lássuk, mit kell tudni róla!
Otthon
Utálod pucolgatni a főtt tojást? Itt a tökéletes hámozási trükk!
Bár imádjuk a főtt tojást, a héj lehámozása nem mindenki számára bizonyul üdítő feladatnak. Íme egy gyors és praktikus pucolási technika, amivel még a felgyülemlett feszültséget is levezetheted!