Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
428 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      ketlin47@facebook.com
      ketlin47@facebook.com Sun, 2015-05-10 23:55

      Szia Gonoszka! Rebarbara szörpöt kerestem, így találtam a tiedre. Olvastam hogy rebarbarás pités receptet kerestél.Nekem van egy Angliából kapott finom pités receptem ha még nem találtál szívesen elküldöm. Üdv.

      Gonoszka1
      Gonoszka1 / Gonoszka1 Mon, 2015-05-11 06:58

      Szia Ketlin47! Örömmel venném, mert minden új recept érdekel! Így ha nem okoz gondot, akkor légyszíves küld el! Köszönöm: Kinga

      ketlin47@facebook.com
      ketlin47@facebook.com Mon, 2015-05-11 13:42

      Rebarbarás morzsás pite.
      Tészta: 10 dkg vaj, 10 dkg cukor,csipet só, 17,5 dkg liszt, 2 tojás,2 ek tej, fél tk őrőlt gyömbér,3/4 tk sütőpor
      Morzsa
      10 dkg liszt, 7,5 dkg hűtöt vaj,7,5 barna cukor,2,5 dkg mandulapehely,1/2 tk sütőpor
      Töltelék
      40 dkg rebarbara,10 dkg barnacukor,1/2 tk őrölt gyömbér
      A morzsa: a lisztet a sütőporral összekeverjük, újjunkal összemorzsoljuk a vajat. Bele rakjuk a cukrot, mandulapelyet összekeverjük és a hűtőbe tesszük mig a tésztát csináljuk.
      Tészta: a vajat a cukorral habosra keverjük, a tojást egyenként adjuk hozzá. Utána a gyömbért és a tejet, szitáljuk bele a sütőporos lisztet, és ovatosan keverjük össze. A sütőpapirral bélelt tepsibe kanalazzuk a tésztát, rá a párolt rebarbarát, majd a morzsát. 45-50 percig sütjük 175 fokon. Kihűlve megszórjuk cukorral és tejszínnel tálaljuk.
      Kedves Kinga remélem ízleni fog a pite, további jó sütést, főzést kívánok. Üdv Ketlin

      Gonoszka1
      Gonoszka1 / Gonoszka1 Mon, 2015-05-11 14:19

      Szia Ketlin!
      Nagyon szépen köszönöm a receptet! El fogom készíteni, mert nagyon jól hangzik, tetszik ez a recept! Üdvözlettel: Kinga

      Gonoszka1
      Gonoszka1 / Gonoszka1 Sun, 2014-05-18 18:04

      Szia! Nagyon köszönöm! Remélem Nektek is sok örömet fognak okozni ezek az ételek!
      Üdvözlettel:Kinga