Kb. 22-23 éves korom óta, persze a zacskós levessel kezdtem, és évekig nagyjából ezt is folytattam, a csípős csirkeszárnytól eltekintve. :) Nálunk a férjem a főszakács, mellette kezdtem én is igazából "alkotni". A leves általában közös mű, az előétel és a főétel általában az övé, a süti pedig csak az enyém lehet. :)
A hely, ahol főzök
Otthon vagy barátoknál a konyhában, jó időben kint a szabadban.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.