2010 környékén jöttem rá a dolog ízére - akkor hagytam el a jól bevált agglegény-recepteket... Aztán viszont egyre inkább átvettem az irányítást a konyhában, így mára az már szinte kizárólag az én terepem.
A hely, ahol főzök
Főként otthon a konyhában, de időnként máshol is.
Ars poetica a konyhában
My food. My spice.
Volt az elején a világ egyik legjobb tükörtojása és rántottája, amit készítettem. Aztán jött, hogy legyen más is, majd erre, hogy legyen benne mindenből sok, abból baj nem nagyon lehet.
De ezt is túléltük, s most ott tartok, hogy legyen meg az összhang, akkor lesz az igazi.
Közeleg anyák napja, szerencsére még épp annyira távol van, hogy akár egy komolyabb hangvételű süteménynek is nekiveselkedjünk. Hiszen anyukáink úgyis megérdemlik az eleganciát!
Gyakori hiba, hogy a mosogatás során hagyjuk, hogy az edényekben és tányérokban maradt rizsszemek a lefolyóba kerüljenek. Ilyenkor olyan problémák alakulhatnak ki, amelyek miatt lehet, hogy szerelőt kell hívnunk.