Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (21)
125 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (21)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      ildicsko
      ildicsko Sat, 2016-12-10 16:01

      Zilka, orvendek hogy Rad talaltam, valamikor a Fakanal idejeben a kedvencem voltal receptjeidet 80% ban meg is csinaltam es meg mindig elkeszitek belole ami eszembe jut pl,a fetas sargarepas sutotok stb Sajnalom hogy nem mentettem le az osszest annakidejen....

      ZilkaZil
      ZilkaZil / ZilkaZil Sun, 2016-12-11 14:47

      Oh, hát ez igazán felvidított! Én is sajnálom, hogy elvesztek az ottani elmentett receptjeim, de szerencsére itt is van sok klassz. Igyekszem majd én is minél többet feltenni. üdv, Zilka

      ildicsko
      ildicsko Mon, 2016-12-12 14:39

      Vegigneztem receptjeidet es persze nosztalgiaztam amit meg megcsinaltam volt az a spenotos borek, most kineztem a voroslencses kelkaposztat es amit nagyon szeretnek megcsinalni az valami sargarepas kence volt de nem talaltam meg itt..

      ZilkaZil
      ZilkaZil / ZilkaZil Sun, 2017-01-08 17:54

      Sajnos fogalmas sincs már, mi lehetett az, mert rengeteg répás kencét csinálok, amiket nem is szoktam feltölteni. De akkor a te kedvedért majd felrakosgatom, amit éppen készítettem :) Amit a leggyakrabban csinálok az kb. így néz ki: reszelt répa összekeverve olíva olaj, magos mustár, citromlé, újhagyma/snidling/petrezselyem, só keverékével, és egy éjszakát pihentetem hűtőben.

      alabella
      A'la Bella / alabella Sat, 2016-09-17 08:37

      Szuperek a receptjeid, köszönöm őket, ha egyszerre nem is mindet, de jó párat ki fogok próbálni, megmozgatták a fantáziám :)

      viola01
      Hagymafaló / viola01 Sun, 2016-06-05 19:47

      Imádom a receptjeidet! Gondoltam az egyik recepted után, hogy meglesem, miket tettél még fel, erre látom, hogy egy csomó receptedet már elmentettem korábban. :) Köszi mindegyikért!

      viola01
      Hagymafaló / viola01 Sat, 2016-07-02 18:55

      Annyit hadd kérdezzek még, hogy a céklát magról vagy gumóról hajtattad, hogy legyenek levélkéid?

      ZilkaZil
      ZilkaZil / ZilkaZil Fri, 2016-07-15 11:55

      Szia,

      Magról. Gumója sajnos nem lett így, de a levelek szépen nőttek kb. 2 hónapig :)

      marti48
      Marti48 / marti48 Thu, 2016-04-21 12:28

      Kedves Zilka,

      szeretettel gratulalok a "Het szakacsa" kiemeleshez, melyet örömmel olvastam a minap.

      Jok a receptjeid, es jokat is leveleztünk egy-egy recept kapcsan. Bar nem vagyok vegetarius, en is sok husmentes etelt keszitek, bar a ferjemnek mindig mellekelnem kell egy kis husit is. :)

      Üdvözöllek szeretettel: Marti

      Ui: leven a cikk nyoman kisült, hogy Ildinek hivnak, erdekel mit jelent a Jelszo ZilkaZil?

      ZilkaZil
      ZilkaZil / ZilkaZil Fri, 2016-04-29 20:42

      Kedves Márti,

      Köszönöm szépen, örülök, hogy írtál :)
      A nevem valahogy a (z)Ildi-ből jött még gyerekkoromban - gondolom a tesóm mondta mindig, hogy "de a zildi volt!"...pontosan már nem emlékszem a folyamatra, csak hogy a végén anyukám gyakran Zilkának hívott, a gyerekkori barátaim meg Zilnek :) Ebből pedig nagy furfanggal összeraktam.

      Minden jót neked, és főleg jó főzőcskét!

      marti48
      Marti48 / marti48 Sat, 2016-04-30 13:00

      Kedves Zilka,

      köszi a valszt, aranyos a Story. En is kivanok sok Jot Neked - es kellemetes hetveget!

      Üdvözlettel, Marti

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2013-12-23 14:14

      Békés, boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket-egészségben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánok!
      Éva-Anyóca

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2013-12-28 12:18

      Köszönöm. :)
      Jövőre is jó sütés-főzést. Amit és ahogy lehet :) ...... - köszönjük az eddigi finomságokat . :)
      Éva-Anyóca

      Torma
      Torma / Torma Wed, 2013-02-27 11:59

      Hoppá, másodszor is elmentettelek a kedvenceim közé...;) szuper jók a receptjeid! Üdv, Torma :)