Ahogy cseperedtem, édesanyám rengeteget dolgozott és ezért sok minden hárult át rám, ami sosem volt kényszer vagy kötelező számomra. Valóban azért segítettem mert szerettem volna, pont ezért nem hogy el kedvetlenített inkább egyre mélyebbre merültem a dolgokban.
Már a 12.születésnapi bulimra egyedül sütöttem a pizzákat és a sörkifliket, igaz a konyha csatatérré vált még éveken keresztül utánam. Az évek alatt ezt sikerült levetkőznöm magamról köszönhető mind ez a saját apró konyhámnak.
Saját háztartás 8 éve vezetek, igazi önálló mindenre kiterjedő főzést 3 éve csinálok. Mára úgy gondolom a bonyolultabb sütemények és torták kivételével jól állok, de azért még sok mindent sokszor meg kell főznöm és ki kell próbálnom míg talán elérem azt a szintet amit szeretnék.
A hely, ahol főzök
Otthon vagy ahol éppen vagyunk, anyukámnál... illetve ahol szükség van rám. :)
Ars poetica a konyhában
Szeretek, jókat finomat és ugyanakkor változatosat készíteni. Imádok kísérletezni mindennel, ami nem hétköznapi, mert hát mindent ki kell próbálni, és nem szabad félni az új dolgoktól.
Ugyanakkor meg kell hogy maradjanak az igazi kedven és hazai finomságok is.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!