20-25 éve.... De egy ideje, már a 25 az igazabb.:-)
A hely, ahol főzök
Budapesten, a saját konyhánkban, kertünkben grillen, bográcsban.
Ars poetica a konyhában
Az ételünk legyen szemet gyönyörködtetően szép és színes, illatos, hogy ne tudjunk ellenállni, ínycsiklandozóan finom, ízletes, és készüljön egészséges, kitűnő alapanyagokból, hogy csak egészségünkre tudjon válni!
Sosem volt, és nem is lesz mikrohullámú sütőm!
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!