#

V.Attila

  • receptjei: 13
  • regisztrált: 2014.03.05

V.Attila adatai

Mióta főzök

Gyerekkoromban anyukám mellett ténferegtem. Szokás szerint valamit mindig segítettem. Első poronyo almás tésztámat 14 évesen sütöttem. A közepét nem tudtuk megenni, mert nem sült meg eléggé :D Az utóbbi időben nekifogtam megint gyakrabban kotyvasztani. Sok receptet kipróbáltam, és van, amit én is megosztanék.

A hely, ahol főzök

Itthon

Ars poetica a konyhában

A mosogatásig vállalok mindent.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!