Több, mint 15 éve sürgök-forgok a konyhában, az évek során a sok költözés miatt rengetegben megfordultam már. Főzni akkor kezdtem, amikor egyetemre kerültem Prágába. Az elején még anyukám és apukám voltak a telefonos segítségem.
A hely, ahol főzök
A hobbimnak leginkább a saját otthonomban élek, de előfordul, hogy más konyhájában is megfordulok, például a szüleimnél vagy a barátaimnál.
Ars poetica a konyhában
"Főzz és süss abból, amit a hűtőd és a kamrád rejt!"
Nagyon kedvelem a klasszikus ételeket, azonban imádok kísérletezni a konyhában azokból az alapanyagokból, amelyek épp kéznél vannak. A klasszikusoknál is gyakran térek el az alaprecepttől, így a saját ízvilágomat varázsolom bele az ételekbe.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.