2007 óta sütök-főzök rendszeresen, amióta felkerültem Pestre a főiskolára. Azóta, mint oly sok mindenkinek, nekem is egyik legfőbb hobbimmá, szenvedélyemmé vált. Mióta kiderült a glutén- és tejérzékenységem, jelentősen módosultak a konyhai alapanyagok itthon, 2013. januárjától pedig a paleo étrend szerint táplálkozom, így a felkerült receptek is a paleo elvek szerint készülnek.
A hely, ahol főzök
Budapest, Újpalota :)
Ars poetica a konyhában
Próbálok mindig újítani valamit, szeretek új dolgokat kipróbálni, ami a paleo miatt szinte napi "feladatom" is, amit persze nem bánok. :)
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?