2007 óta sütök-főzök rendszeresen, amióta felkerültem Pestre a főiskolára. Azóta, mint oly sok mindenkinek, nekem is egyik legfőbb hobbimmá, szenvedélyemmé vált. Mióta kiderült a glutén- és tejérzékenységem, jelentősen módosultak a konyhai alapanyagok itthon, 2013. januárjától pedig a paleo étrend szerint táplálkozom, így a felkerült receptek is a paleo elvek szerint készülnek.
A hely, ahol főzök
Budapest, Újpalota :)
Ars poetica a konyhában
Próbálok mindig újítani valamit, szeretek új dolgokat kipróbálni, ami a paleo miatt szinte napi "feladatom" is, amit persze nem bánok. :)
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!