Az özönvíz óta. De mindenesetre gyerekkoromban kezdtem, a nagyikám mellett, aki szakácsné volt a SZOT Üdülőben.
A hely, ahol főzök
Gyakorlatilag bárhol. Otthon, társaságban... ahol kell, ahol jólesik, és ahol ihlet érkezik.
Ars poetica a konyhában
Előállítani az egyik legszebb tevékenységhez, a TÁPLÁLÁSHOZ szükséges étkeket, lehetőleg minél ízesebben, de mégsem a gyomormegülő kategóriában. Földanya effektus.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.