Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Takácsbálint szakács

Takácsbálint
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: vidovszkygergely
Mióta szakács: 2008. 08. 07.


mióta főzök:

1985-ben kezdtem tejbedarával, mert akkor az volt a kedvencem. Egyszer véletlenűl írót vettem, így megtanultam, hogyan készül a túró!

a hely, ahol főzök:

Otthon, és a szabadban.

ars poetica a konyhában:

Ha magamnak főzök és a legegyszerűbb ételt is készítem, mindig a maximumra törekszem.
(Ja, és mindenbe kell szalonna!)

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mukifia
Mukifia / Mukifia Fri, 2008-08-08 10:02

Engem különösen - a később TV2 által plagizált - haltorta receptje érdekel majd nagyon.