#

Szumi

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2013.05.17

Szumi adatai

Mióta főzök

Talán 13 éves lehettem, mikor az első ebédet megfőztem itthon. Aktívabban pár éve kezdtem el főzéssel foglalkozni, jobbára tanuló vagyok még.

A hely, ahol főzök

Otthon, a szülői házban.

Ars poetica a konyhában

Egyelőre nincs kialakult ars poeticám, de szeretem az elsőre "őrültség"-nek hangzó dolgokat, szívesen kísérletezek új ízekkel, fűszerekkel. Alapvetően maradnék a magyar konyhánál, de nem utasítom vissza addig egyiket sem, míg meg nem ismertem.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!