#

Szimran

  • receptjei: 144
  • regisztrált: 2017.04.28

Szimran adatai

Rólam

Szinte minden nap főzök a családomnak es kettő kislányomnak . Gyakoriak nálunk a vendégek es ilyenkor szívesen probalgatok új recepteket. Nagyon sokféle az ízlés világunk ( indiai, magyar , mediterrán , thai , arab, amerikai konyha ) szinte minden belefér . A férjem indiai , így nagyon könnyen bele tanultam az orientális es talán elsőre egzotikusnak tűnő receptekbe. A főzés es sütés , illetve az érdeklődés új alapanyagok iránt az egyik hobbim lett:) Sokszor vegyítem a különböző utazásaim során szerzett tapasztalataim igy szeretek új fűszereket kipróbálni, es amit vhol meg kóstoltam es ízlett azonnal magam is megfőzni .

Mióta főzök

Kislány korom óta főzök, sütök.  Anyukámtól aki kiváló Szakács , rengeteget tanultam . 

A hely, ahol főzök

konyhám Németországban :) 

Ars poetica a konyhában

Új ízeket keresni már önmagában is élvezet, de ha nem látsz színeket nem találsz új ízeket . 

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!