Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)
25 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (2)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Vajna Henriette
      Vajna Henriette Wed, 2012-08-08 13:14

      Kedves Ági, gratulálok a tortáidhoz, nagyon szépek, kreatívak és finomak is biztosan. A szivárványos nagyon-nagyon elnyerte a tetszésem és a mascarpone-tejszínhab egyesítése jónak tűnik számomra. Már én is nagyon sokféle sütit sütöttem, a hulalát kedvelem, mert jó rigó jancsit lehet belőle csinálni,de ez még nem jutott eszembe. Köszönöm az ötleteket és további sikeres alkotásokat kívánok: Heni

      K Agi
      Szabóné / K Agi Wed, 2012-08-08 14:01

      Kedves Heni!Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat:-)!Bevallom kezdőnek már nem érzem magam,de még messze állok az igazi szakácsoktól:-P.Nagyon szeretek főzni,de még jobban szeretek sütni főleg tortákat.A díszítésekkel van sokszor problémám mert nem úgy sikerülnek ahogyan eltervezem:-P.De nem adom fel!Neked is sok sikert kívánok a konyhában:-)Még egyszer köszönöm a biztató szavaidat!Üdv Ági