Egyetemistaként kezdtem először saját háztartásba, hamar rájöttem, hogy én bizony csak akkor szeretek sütni-főzni, ha van, aki megkóstolja, a lakótársak nagy örömére. :-)
Ez azóta sem változott, úgyhogy leginkább alkalmi szakács vagyok - ünnepekre imádok kísérletezni, új recepteket kipróbálni, vagy már meglévőeket átalakítani.
A hely, ahol főzök
A saját konyhámban. Vagy anyukáméban. :-)
Ars poetica a konyhában
Nem baj, ha nem tökéletes, amíg van, akinek ízlik!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.