2010 környékén jöttem rá a dolog ízére - akkor hagytam el a jól bevált agglegény-recepteket... Aztán viszont egyre inkább átvettem az irányítást a konyhában, így mára az már szinte kizárólag az én terepem.
A hely, ahol főzök
Főként otthon a konyhában, de időnként máshol is.
Ars poetica a konyhában
My food. My spice.
Volt az elején a világ egyik legjobb tükörtojása és rántottája, amit készítettem. Aztán jött, hogy legyen más is, majd erre, hogy legyen benne mindenből sok, abból baj nem nagyon lehet.
De ezt is túléltük, s most ott tartok, hogy legyen meg az összhang, akkor lesz az igazi.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!