Gyerekkoromban mindig imádtam nézni Stahl Judit főzőműsorában Buday Pétert ahogy minimális összetevőkből finom ételeket készít. Ezt a szemléletet követem én is, nem mindig a bonyolult ételek a legfinomabbak. Első sütéses emlékem amikor 10 évesen mogyorós sütit sütöttem Donald kacsa szakácskönyvéből :)
A hely, ahol főzök
A konyhámban :)
Ars poetica a konyhában
Egy étel akkor lesz igazán finom, ha szeretettel készül.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.