#

Saza

  • receptjei: 32
  • regisztrált: 2013.12.12

Saza adatai

Mióta főzök

10-12 éves koromban kezdtem el anyukámnak segíteni a főzésben. Az első önállóan elkészített ételem vanília puding volt. :-) Azóta töretlen a lelkesedés.  

A hely, ahol főzök

Londonban élek, így a receptjeimben/főzés-sütési stílusomban keverednek a magyar, angol, francia, spanyol, török, olasz, közel- és távol-keleti vonások. 

Ars poetica a konyhában

Hagyományos és modern ízek/idegen konyhák keveréke.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!