#

Sárvári Gyuláné

  • receptjei: 1
  • regisztrált: 2008.09.02

Sárvári Gyuláné adatai

Mióta főzök

Már 12 éves korom óta, tehát 40 éve!

A hely, ahol főzök

A konyhámban.

Ars poetica a konyhában

Rend, tisztaság, kreativitás.  Nagyon sok jó, bevált receptem van, nem csupán a hagyományos magyar ételek, hanem könnyen emészthető, egészséges, leleményességen alapuló receptek is lapulnak a tarsolyomban. Ezekről majd fokozatosan adok infot, melyet talán a kényesebb gyomrúak is megesznek. A többi egyelőre maradjon az én kis titkom, hadd legyen meglepetés, mivel így érdekes maga a konyhaművészet is. Ennyit kívántam hozzáfűzni, természetesen megpróbálok időnként olyat főzni, amit remélem nem sokan tudnak. Még egy megjegyzést fűznék hozzá: a családom eddig minden " kotyvasztásomra" "vevő" volt. S azt hiszem, ez a lényeg.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!