#

samuraj

  • receptjei: 9
  • regisztrált: 2012.06.23

samuraj adatai

Mióta főzök

10 éves korom óta rendszeresen főzök.

A hely, ahol főzök

régebben a munkahelyen, most itthon.

Ars poetica a konyhában

Sok minden újat kipróbálni, a lényeg, hogy jól érezzük magunk közben...

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!