Mióta főzök?
Inkább mondanám főzőcskézésnek, de kb 3 éve rá vagyon szorulva a fejlődésre, mióta külön élek Anyukámtól és a főztjeitől.
A hely, ahol főzök
A tágas konyha melyet párommal közösen uralunk a ház centruma.
A mosogatógép (életem éltető eleme) nélkülözhetetlen és már-már beteges ütemben használom a kapszulákat.
(Tehát receptjeim alapja: MINÉL KEVESEBB OLYAN EDÉNYT HASZNÁLNI, AMI NEM FÉR BE A GÉPBE.)
Elektromos főzőlapot használok (még nem békültem ki vele, sima gáztűzhely a favorit), de a sütő egy csoda.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.