Tojásrántottát már régóta tudok készíteni, és volt egy verhetetlen brownie-receptem gimiben, komolyabban viszont csak az egyetemre kerülve kezdtem foglalkozni a főzéssel. Eléggé rákaptam az ízére. Viszont a brownie-recept elveszett, és azóta is keresem az igazit!
A hely, ahol főzök
Itthon, otthon, munkában. Nyaraláson és évközben, hétköznap és hétvégén. Magamnak, családnak, barátoknak, kollégáknak és a centralos portásoknak. Akárkinek, csak ne kelljen két napnál tovább ugyanazt ennem ¯\_(ツ)_/¯
Ars poetica a konyhában
"No one is born a great cook, one learns by doing" - Julia Child
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.