#

RosaCooksamburgPlatz

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.05.05

RosaCooksamburgPlatz adatai

Mióta főzök

Egyetemista korom óta, azaz kb. 2008-ban kezdtem újabbnál újabb dolgokat kiprobálni, megtalálni azokat az alapanyagaokat amelyekkel előszeretettel dolgozok. Egy éves Európa körútamon még több új receptel, alapanyaggal, fűszerrel találkoztam. Legtöbbször az utazásaim soran inspirálódok vagy azoktól az emberektől akiket befogadok a "kanapémra".

A hely, ahol főzök

Többnyire Marosvásárhely és a világ különböző városai. Legutóbb pl. Berlinben, a Restaurant Day keretén belül.

Ars poetica a konyhában

Még nem fogalmazodott meg....

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!