Egészen kis korom óta segítek édesanyámnak a konyhában, viszont komolyabban akkor kezdtem a főzéssel foglalkozni, amikor 2017-ben összeköltöztem a párommal.
A hely, ahol főzök
Otthon, családnak és barátoknak.
Ars poetica a konyhában
A sütés-főzés számomra kikapcsolódás és szórakozás, így szívvel-lélekkel csinálom. Látom, hogy boldoggá teszem vele azokat, akiket szeretek, és ez az ami az egyik legnagyobb örömet okozza az életemben.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.