12 évesen kezdtem ismerekedni a főzés tudományával, amikor a kistesómmal kettesben kényszerültünk tölteni a nyáriszünetet. Édesanyám sokat dolgozott, ezért nem volt mindig ideje főzni. Mi pedig nagyon hamar meguntuk a zacskós levest. :)
Azóta rengeteg tapasztalatot szereztem. (Persze mindig találkozom valami újjal.)
A legtöbbet a nagymamámtól tanultam, tanulok. Hiszek a "nagyik titkában", és próbálok rengeteget ellesni tőle.
A hely, ahol főzök
Csakis ismerős terepen - a saját konyhámban!
Ars poetica a konyhában
Megtalálni az arany középutat az ízletes és az egészséges között.
Az étel több mint a hozzávalók összessége, a tökéletes eredményhez önmagunkból is hozzá kell adnunk valamit.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.