#

Regnum

Regnum adatai

Mióta főzök

1988. december 28. Hentestanuló koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a húsok elkészítési módjaival, lehetőségeivel. Azóta erről szól az életem.

A hely, ahol főzök

Családomnak főzök leggyakrabban tágas konyhánkban, nyáron pedig izzítom a „gulyáságyút”, a füstölőt és a grillrostélyt. Tágas, vidéki kertünk nagy találkozásoknak és nagy táplálkozásoknak ad helyet. A családtagok, barátok vagy a SPAR-os kollegák várják az alkalmakat, amikor a pörkölt vagy a flekken illata meghódítja az udvar friss levegőjét, végül pedig a vendégeket.

Ars poetica a konyhában

Egyetlen dolog van, amiből sohasem engedek: a sütés-főzésnél nálam csak és kizárólag friss hús jöhet szóba. Hiszem és tudom, hogy a húsok igazi íze csak frissen szabadul fel. A húst is és magamat is megtisztelem azzal, hogy frissen készítem el. (x)

További cikkek