Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)
20 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (4)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   andraszagon
   andraszagon Mon, 2012-05-07 00:26

   Köszönöm kedves válaszát Pinkberry! Látom még helyesírási hibáimat sem említette meg, kedves Öntöl! (ötletesség). Gyermekeimnek mindig mondom, hogy a helyesírási hiba megbocsáthatatlan!
   A különbözö országok receptjei valóban érdekes olvasmányok, de föként nagy élmény például egy provanci étel megkostolása. A skandináv konyha nagy változásokon ment keresztül a bevándorlók következtében. Az egyetlen ország, ahol nincsen magyar ember számára ehetö étel az sajnos a norvég.
   Az ön receptjei közül gratulálok a karfiolpüréhez! Nagyon izletesnek tünik, s amint lesz idöm kipróbálom! A NoSalty.hu egy kitünö webszakácskönyv és szociális oldal! Az asparagus gyüjtemény egészen csodálatos! További sikeres fözést kivánok! "andraszagon"

   PINKBERRY
   RED BERRY / PINKBERRY Mon, 2012-05-07 16:24

   Kedves andraszagon! A lonak is negy laba van, megis megbotlik, hogyne tevedhetne az ember, amikor csak egy nyelve van:)A NoSalty tobbek kozott azert nagyszeru,mert tetszes szerinti receptek tolthetoek fel,igy mindenki kivalaszthatja az izlesehez legkozelebb allo eteleket,italokat.Ugy gondolom a Fold minden orszagnak vannak kulonleges etelei,italai,amelyeket mas orszagokban elok is szivesen kiprobalnanak, csak tolunk fugg mit valasztunk...Udv Pinkberry

   andraszagon
   andraszagon Fri, 2012-05-04 16:07

   Üdvözlet!
   A Janssons frästelse valóban egy népszerü svéd karácsonyi étel. Ha jól emlékszem, volt anyósom anjovissal készítette, nagyon jól tudja elkészíteni. M.o.-on a füstölt sprotni egy kiváló ötlet helyettesíteni a só heringet, vagy anjovist! Gratulálok az ötletteségéért!
   További jó fözögetést kivánok; "andraszagon"

   PINKBERRY
   RED BERRY / PINKBERRY Sun, 2012-05-06 10:20

   Udv andraszagon!Nagyon koszonom a kommentet:)A sprotni ugy tudom a heringek alfajaba tartozo,annal kisebb termetu, tobbek kozott az Atlanti- ocean keleti reszen gyakori.Az anchovy pedig a szardella, a Csendes-ocean delnyugati reszen fordul elo.Igyekszem a NoSalty-ra minel tobb kulfoldi orszag receptjet feltenni, mas orszagok gasztronomiai kulturajat igy is megismertetni. Szep napot kivanok!