Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (13)
35 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (13)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      zsuzsa.sulyok
      zsuzsa.sulyok Sun, 2013-02-24 10:22

      Kedves "osztriga"!
      A "sütőtökös golyó" receptnél említesz "répás golyót", sajnos nem találok semmi ilyesmit.
      Kérlek, írd meg, ha erre jársz...
      Köszönettel: Zsuzsa

      Puzsi
      Puzsi / Puzsi Fri, 2010-11-19 15:32

      Kedves OsztiGa!

      Csak úgy találomra kiválasztottam egy szakácsot, akitől segítséget kérek:
      szeretnék receptet feltölteni, de valahogy sehogy sem sikerül!!Leírnád nekem a menetét, hátha rájövök hol csinálom rosszul!

      Köszönöm előre is a segítségedet!

      Puzsi

      osztriga
      OsztriGa / osztriga Fri, 2010-11-19 16:05

      Szia Puzsi!
      A legilletékesebb ebben a témában Petra...de megpróbálok segíteni.
      1. szakács beküldése/szerkesztése : itt add meg az adataidat!
      2. recept beküldése: fotót fel kell tölteni:421x288 pixel a legnagyobb felbontás, a csillaggal megjelölt részeket mindenképpen ki kell tölteni.
      3. a legalján a beküld gombot nyomni.
      4. kis idő múlva megjelenik a kész recept, ha látsz benne elütést, vagy valamit átírnál, akkor a szerkesztés gombbal megteheted.
      5. Saját oldalak: ebben a menüpontban követheted a recepted sorsát, kb 2 hét mire felkerül!!!!! először "várakozik" aztán "feldolgozva" majd "elfogadva" felirat kerül mellé. Az elfogadva jelenti azt, hogy keresheted a receptek fül alatt...

      Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan!
      T.

      Puzsi
      Puzsi / Puzsi Fri, 2010-11-19 16:13

      Kedves OsztriGa!

      Köszönöm szépen a gyors választ!
      Mindent asszerint csináltam, ahogy Te is írtad, és most a nem aktív felirat látható rajta...de megnyugtattál, hogy kb 2 hét múlva jelenik meg. Így várok még, türelmesen, és addig is töltök még fel receptet. Ezek szerint a mód jó volt, már csak a türelem kell hozzá, hogy debütálhassak !
      Jó hétvégét és főzöcskézést!

      Puzsi

      osztriga
      OsztriGa / osztriga Fri, 2010-11-19 17:39

      Kedves Puzsi!
      Sajnos sokat kell várni a megjelenésre..:( ez nekem is szomorú tapasztalat volt a legelején, de nagyon sok recept van, és azt hiszem kevesen moderálják, így ez érthető.
      T.

      osztriga
      OsztriGa / osztriga Mon, 2010-11-08 10:20

      Szia Zsu4!
      Nem vagyok igazán tájékozott, de annyit tudok mondani, hogy a vaddisznóhúst is állatorvosi ellenőrzés után lehet csak elfogyasztani, így azt gondolom, hogy ezek után a felhasználása azonos a házi sertésével. Pácolni főként az erőteljesebb illata, és keményebb húsa miatt szokták.
      Szóval, szerintem nem kell félni tőle. Egyesek szerint egészségesebb mint a házi testvére... De az is igaz, hogy a vaddisznót jól át kell sütni, míg az őzet és a szarvast lehet közepesen átsütve is fogyasztani, illetve azokból kolbászt is lehet készíteni, míg a vaddisznóból tilos!!
      T.

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sun, 2010-11-07 12:51

      mint ifjú haziasszony szeretnem megkerdezni, hogy tengleg jo ellore megfozni a vaddisznohust a bakteriumok miatt? valaszodat, tanacsodat varom

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Mon, 2010-11-08 10:32

      valaszodat koszonom, megnyugtadtal

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sun, 2010-11-07 12:49

      mint ifjú haziasszony szeretnem megkerdezni, hogy tengleg jo ellore megfozni a vaddisznohust a bakteriumok miatt? valaszodat, tanacsodat varom

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sun, 2010-11-07 12:47

      mint ifjú haziasszony szeretnem megkerdezni, hogy tengleg jo ellore megfozni a vaddisznohust a bakteriumok miatt? valaszodat, tanacsodat varom