Gyerekkorom óta kuktáskodtam anyukám és nagymamám mellett, de csak egyetemista koromban kezdtem el valóban főzni.
A hely, ahol főzök
Miskolc, Magyarország
Ars poetica a konyhában
Engedd el magad a konyhában, bízd magad az ízlésedre és a képzeletedre! Ha megtanultad az alapokat, onnantól kezdve a recepteket már elég csak ötletszerzésnek olvasni, és kedvedre variálni azokat.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.