Már kislány koromban sokat „lábatlankodtam” a konyhában. Akkor még csak figyeltem édesanyámat amint főz, s ő szép fokozatosan kisebb-nagyobb feladatokat bízott rám. Ilyen módon vált számomra természetessé a főzés, s az is, hogy a közös étkezés a családi élet fontos momentuma.
A hely, ahol főzök
Három szép Japánban eltöltött év után immár újra Magyarországon.
Ars poetica a konyhában
Tadaima :-) Hangari kara yoroshiku onegaishimasu. :-) (Hazaértem. Üdvözletem Magyarországról.)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.