Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (17)
62 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (17)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Tmea
      Tmea / Tmea Wed, 2011-01-05 14:09

      A fagyijaid elképesztően étvágygerjesztőek. Olyanok, hogy most azon nyomban rendelnék mindből egy gombócot...kezdésnek. Pedig eddig azt hittem nem szeretem a fagyit!
      Azon a piacon szokott a sógornőm is árulni...:-) sőt...voltam ott egyszer én is. Rábeszéltem vigye ki a sárgabarackjait, mert mennyei. Percek alatt elkapkodták...:-) Azon a piacon...hmm...a legjobb kaják ott vannak! :-))

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Mon, 2010-06-21 14:02

      Szia Oli!

      Most bukkantam Rád! Ígéretes receptekkel kecsegtetsz, kipróbálom őket szépen lassacskán!Az ínyencségeket is...

      Évi

      Oli
      Oli / Oli Sat, 2010-06-26 17:11

      Szia Évi! Remélem, jól vagy! Rég nem találkoztunk... Örülök, ha kipróbálod a receptjeimet, majd írj, hogyan tetszettek :-) Üdv, O.

      Oli
      Oli / Oli Wed, 2009-10-07 17:42

      Hello Prixi, még én sem próbáltam konzervből, de azt mindenképpen próbáld ki, hogy kifacsarod a nedvességet belőle. Ha túl szárazra sikerül, akkor viszont szétesik, szóval egy arany középutat kellene megcéloznod, ami még nem folyik, de nem is esik szét... Remélem, sikerül, és örülök, hogy ízlett! Üdv, Oli

      szurosp
      Mr and Mrs Smith / szurosp Wed, 2009-10-07 14:06

      Szia Prixi!
      Én is készítettem már falalfelt, de én is szárított csicseriborsót használtam. Abból sikerült, de így is gombóckészítés közben erősen kellett nyomkodni, hogy a nedvesség ki legyen mintegy facsarva. evvel a technikával lehet, hogy a konzervboróval is meg lehet oldani, de nem mernék megesküdni rá, mert még avval nem próbáltam. Reméljük Oli tud majd segíteni! Üdv: Mrs Smith

      Rixi
      Rixi Tue, 2009-10-06 19:52

      Szia Oli !!

      Hozzád irányítottak a kérdésemmel,és remélem,hogy tudsz nekem segíteni. Falafelt szerettem volna "gyártani". MIndent a recept szerint csináltam,azzal a különbséggel,hogy konzerv csicseriborsót használtam. Lehet,hogy ez volt a baj,de nem tudom biztosan. Egy viszonylag híg masszát kaptam,ami nem akart megsülni sehogysem,golyót pedig egyáltalán nem lehetett belőle csinálni. Amúgy amit nagy nehezen megsütöttem annak nagyon jó íze volt,kellemes, és harmónikus volt. Csak hát nem volt golyó,és teljesen szétesett,és nagyon sok olajat szívott magába.

      Szóval ha van valamilyen ötleted, azt megköszönném,mert nagyon finom volt és szeretném rendszeresíteni.

      Köszönöm előre is.

      Oli
      Oli / Oli Mon, 2008-11-10 17:45

      Igen, nekem is eszembe jutott :-) Nagyon tetszett a piac, hamarosan visszatérek! :-)

      Harmathy Ildikó
      Harmathy Ildikó / Harmathy Ildikó Fri, 2008-11-07 09:58

      Oli!
      Megkaptad a válaszomat a piaccal kapcsolatban? Most látom, hogy nálam nincs nyoma a válaszomnak. Pedig írtam ??
      Szóval: piac minden vasárnap délelőtt van nálunk. Ide találsz? Mikor jössz?

      Nagyon izgalmasak a receptjeid!

      Oli
      Oli / Oli Sat, 2008-11-08 17:45

      Kedves Ildikó,
      köszönöm a válaszodat! Ha minden összejön, akkor holnap megyek. :-) Alig várom, hogy megkóstolhassam a finomságokat! :-)

      Oli
      Oli / Oli Tue, 2008-03-11 01:16

      Szia Bigcat! Hmmm... a ''yoroshiku onegaishimasu'' a mindennapokban nagyon gyakran használt kifejezés. Szó szerint azt jelenti, hogy ''alázatosan megkérlek, hogy légy kedves hozzám''. Azonban még nagyon sok egyéb jelentése van. A japán nyelvre jellemző, hogy egy kifejezésnek több értelmezése is van (kényelmes megoldás, nem?) Alapvetően a tiszteletedet, a jó szándékodat fejezi ki az újonnan megismertek iránt (''Üdvözöllek, ajánlom magam). De búcsúzáskor is mondhatjuk, mintegy ''emlékezz rám''.

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Tue, 2008-03-11 20:11

      Nagyon köszi!

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Mon, 2008-03-10 20:10

      Szia Oli, elárulod, mit jelent magyarul az ars poeticád?