Lassan 20 éve főzök. Hol inkább ezt, hol inkább azt.
Mikor még nem voltak gyerekek itthon inkább napi hobbi volt a főzés.
Aztán nagy tapasztalatot szereztem a babaételek készítésében is.
Most pedig a válogatós kisgyerekek-kiskamaszok kiszolgálását gyakorlom.
Sőt egyre többet főzünk együtt nagyobbik fiammal is.
A hely, ahol főzök
Az én állandóan rumlis konyhám, ahol sosincs hely. Tanulság: egy konyha sosem lehet elég nagy. :)
Ars poetica a konyhában
Egészségeset és finomat, vagy legalább törekedjünk rá.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!