13 éves koromban akadt a kezembe Nagymamám Vácza süteményes könyve, a sütés tudományával gyermek fejjel kezdtem ismerkedni. Főzni később, már fölnőttként kezdtem neki, először magamnak kényszerből, majd bővülő kis családomnak szeretetből, törődésből :)
A hely, ahol főzök
Az otthonomban.
Ars poetica a konyhában
Szeretem a kihívásokat a konyhában is. Szeretem a régi hagyományos ízeket ötvözni valami plusszal, egzotikus ízekkel, modern technikákkal, egészségesebb hozzávalókkal. Sokszor csak néhány csipetnyi változtatás is elegendő, hogy valami új, valami más szülessen.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.