Kamaszkorom óta érdekel a főzés, de amig az édesanyám élt ő főzött többnyire. Sose szégyelltem szakácskönyvből főzni, gyakran olvasgatok, csak úgy recepteket egy - egy jó ötlet miatt.
A hely, ahol főzök
Kaposvár, Magyarország, meg a nyaralóban Balatonfenyvesen és a lányomnál Lellén.
Ars poetica a konyhában
Azt főzöm, amit szeret a család, lassan és óvatosan belopom az újításokat, néha sikerül.
Szeretem, ha tele a kamra, mindent befőzök, vagy lefagyasztok, hogy mindig legyen miből főzni.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!