Apró lépésekben ismerkedem a konyhák világával. Gyerekkoromban sosem érdekelt a főzés tudománya, de azt hiszem a főzés szeretetéhez fel kell nőni. 4 évvel ezelőtt "rákényszerültem" a konyhai alapok elsajátítására. Akkor mindent nehéznek találtam, magamat pedig ügyetlennek. Azóta sok minden változott. Először a sütés lopta be magát a szívembe. Majd lassan odafurakodott mellé a főzés is. Kezdek bátrabb lenni, kísérletezek, újítok és néha úgy érzem alkotok is. Azt hiszem ez egy örök barátság kezdete.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.