#

Nomi

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.03.29

Nomi adatai

Mióta főzök

Kb. 8-10 éves korom óta próbálkozom. Monspart Éva - Főzni Jó című könyve volt az első szakácskönyvem.

A hely, ahol főzök

Leginkább itthon, ritkán a szabadban :).

Ars poetica a konyhában

A receptek csak iránymutatóak, a legjobb ételek próbálkozással és saját szájíz szerint készülnek.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!