Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (31)
44 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (31)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      adabada
      adabada / adabada Sun, 2013-11-24 02:08

      Bächer Iván Vándorbabja rendesen megdoppingolva .Az etkek ki lesznek problva, de fozni en is tudok. Ilyen sodert lenyomni viszont nem!!! MInden elismeresem! Olyan energia van a receptben, hogy elkepzelem hogy a dumadtol megsul aminek meg kell!

      Ginever
      Ginever Sun, 2012-12-02 00:09

      Szia,

      recepteket írtam ki,már káprázott a szemem,mikor rátaláltam a hagymás babodra,bele olvastam,nem a receptbe,a sztoriba,aztán elkezdtem olvasgatni a többit is,most itt ülök a gépnél,egyedül a szobában és vigyorgok mint a telihold:)) Már alig látok,de el kellett olvasnom az írásaidat! Ha a kaják íze is ilyen,akkor bizony rá cáfolsz a nevedre,büszke lehet a feleséged:))
      A karácsonyi rakottasod volt a kedvencem,a recept is jó,nem csak az új népszokás:)) Zöldség rakva,sütve nálunk is gyakori vendég,de zet,így is megcsinálom!
      Köszönöm az élményt,várom a további vigyorgós recepteket!!!

      Chameleongirl
      Chameleongirl Sat, 2012-08-18 18:15

      Üdv.
      A mai napon (unalmas szombat délután) kívántam vm finomat, rátaláltam a te csíkos kávé receptedre, igaz, ilyen kávét én is készítek, csak lustaságból ( és más miatt) nem "csíkozom". A sztori a recepthez nagyon bejött, és nekifogtam végigolvasni a receptjeidet. Lehet kijön majd a szemem mint a csigának mire a végére érek, de nem baj, úgy érzem megéri:). További jó főzőcskézést, és sok sok jópofa leírással "megbolondított" receptet :) (hadd legyen olvasni valóm :-P)

      AdriennG
      AdriennG Fri, 2011-11-25 21:16

      Szia! Feldobtad az esténket a wc-papíros kürtösöddel :) Köszönjük :))))))))))

      e.kapus
      e.kapus Wed, 2011-08-24 15:39

      Téged miért nem fedezett még fel a Paprika TV, az felfoghatatlan.

      Nemnagykunszt
      nemnagykunszt / Nemnagykunszt Wed, 2011-08-24 20:42

      :), hát valaminek történnie kell, mert lassan az asszony kiakad a mindennapi főzés miatt:), Főleg, mikor pl egy egész pulyka készül...kellene közönség aki elfogyasztja, a TV-ben mondjuk a stáb hazavihetné:)

      Arianne113
      Csillus / Arianne113 Sat, 2011-06-25 14:00

      Most olvastalak először, a csülkös recepted lévén, de érdekes hogy receptolvasás közben még nem nevettem sehol :D

      Hát csak így tovább, ha van barátnőd szerintem megfogta ilyen szempontból az isten lábát .. :D
      ;)

      kkriszta
      illalla / kkriszta Fri, 2011-06-24 14:35

      Jaj annyira tudtam hogy emögött egy férfiszakács áll... így legyen ötösöm a lottón.. (az "emögött" alatt a töltött zöldséges recepted értem...) zseniális. :D

      Pindurka81
      Pindurka81 / Pindurka81 Thu, 2011-06-23 00:19

      Sírvaröhögőstípus vagyok. :-D :'-))))))) Már az ötödiknél tartok (mármint annyi receptedet olvastam el, egyhuzamban, illetve....bocsánat....a sztorikat....de becsszó, a recepteket is elfogom, úgy igaziból!!!!), pedig már el kéne vágtatnom az ágyig, mert így nem fogok tudni reggel felkelni (idő: 00:15) és nem lesz a Kedvesnek - aki ffi, így esetünkben fordított szereposztás áll fenn - csíkos kv-ja. ;)

      nasibandita
      Berni / nasibandita Wed, 2011-04-27 15:32

      Szia!
      Jó a blogod, meg az ételek is jól festenek - bár a fotók néha kicsit keveset mutatnak az összképből, de lehet, hogy csak én látom így. :) A főzés tényleg nem olyan nagy kunszt, de azért ahhoz már kell némi tehetség, hogy valaki igazán jól főzzön. ;) Csak így tovább!
      Üdv.

      Nemnagykunszt
      nemnagykunszt / Nemnagykunszt Fri, 2011-04-29 14:49

      Szia!
      Köszönöm:) Valóban némelyik fotó nem a legjobban sikerült. Ennek igazán egyszerű oka van. Ha főzől, akkor nem tudsz fotózni, mert ha kitálalod, akkor a vendégek tuti beleesznek. Hiába kéred, hogy csak addig várjanak, amíg készítesz 1-2 beállított fotót, ami kb 10 perc. Nem várnak :), illetve általában este főzök. Az ételek, pedig igazán jól nappali fénynél fotózhatóak. Mostanában elteszek másnapra belőle, de az már nem az igazi. A múltkor pont kitárgaltuk már Gargoyle-val, hogy fel kell vennem egy fotóst :)
      Üdv

      M_Eni
      M_Eni Fri, 2011-03-25 12:48

      Végre egy pasi aki tud főzni és még humora is van! ;)
      Jók a receptek, csak így tovább!
      szia

      karawan
      Éci / karawan Thu, 2011-03-24 22:36

      :-)...ne haragudj...nem értettél valamit félre az adatlap kitöltésnél?Nem azt kérdezték miben szoktál főzni!:-)

      karawan
      Éci / karawan Thu, 2011-03-24 21:24

      hát... mint ötletgazda...jól esne valami kis juttatás...de beérem az első sorban egy állandó bérlettel valamint a nemnagykunsztos kajákkal a műsorok után:-)...

      karawan
      Éci / karawan Thu, 2011-03-24 18:51

      Akkor van egy ötletem: stand-up comedy-vel összekötött főzőshow...Tú in van!!!Szabadalmaztasd:-)!

      karawan
      Éci / karawan Thu, 2011-03-24 12:00

      Szia Nemnagykunszt!
      Nem tartozol véletlenül a stand-up comedy-sek táborába? Simán el tudnám képzelni:-)!

      baglyo
      baglyo Mon, 2011-03-14 14:20

      De hiszen azt is ő vezette, neeem? :)

      Azért így, hogy megérkezett, nekem is jobban tetszik a profilkép.