Gyerekkorom óta főzök. Az első étel, amit megtanultam teljesen önállóan elkészíteni a palacsinta volt (a nagymamám megunta, hogy egész nyáron ezt kérjük tőle és inkább megmutatta, hogy készül). Azóta a hagyományos magyar ételeken kívül a kedvenc mediterrán (főleg olasz és görög) ételeimet is megtanultam megfőzni.
A hely, ahol főzök
Otthon főzök.
Ars poetica a konyhában
Folyamatosan keresem az új recepteket, mert a változatosság a főzésben is fontos!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.