Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)
17 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (4)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Hugiii
      Hugiii / Hugiii Tue, 2013-03-19 19:58

      Szia
      Azt szeretném kérdezni, hogy a fondant mennyi ideig kell hülni hagyni?
      Nekem az egyész folyós, és trutyis lett. A végén, amikor a tortára raktam, akkor meg összetört.
      Te hogy csináltad?
      Köszi:Vancsy

      Papp Eleonora
      NYUSZI / Papp Eleonora Tue, 2012-02-07 21:33

      Szia!
      Koszi a valaszt!Azota megjelent mar a gesztenyetorta receptem.Ha a csokitortam is fent lesz,probald ki,ha lesz kedved,konnyu es NAGYON finom!!!!!!!!!

      Kellemes estet ebben a zord hidegben!

      Nyuszi

      Suncika04
      Nassoló Naplopó / Suncika04 Thu, 2012-02-02 15:34

      Szia!

      örülök, hogy ízlett a kifli. A receptjeid azért várnak, mert az oldal szerkesztői átnézik azokat, bizonyos alapanyagokat kiemelnek, ilyenek. Aztán aktiválják, ne aggódj, meg fognak jelenni! :)

      További szép napot!
      Suncika

      Papp Eleonora
      NYUSZI / Papp Eleonora Thu, 2012-02-02 14:32

      Kedves Suncika!
      Kiprobaltam a virslis kifli receptedet.Bevalt!!!!Kedvet is kaptam,hogy belepjek a szakacsok koze.Fel is toltottem 3 receptemet,de valami miatt meg nem aktivak csak varnak,de nem tudok rajonni mire?Mindent beirtam,kitoltottem,a vegen klikkeltem a bekuldesre...Megkoszonnem,ha segitenel.
      Udv. Nyuszi