Már kislánykorom óta érdekel a főzés. 11-12 éves lehettem, mikor kiírtam az apunak az asztalra egy cetlire, hogy "Mit főzzek?" Apu munkába indulás előtt aláírta, hogy "Mit tudsz?" Hát így indult...
A hely, ahol főzök
Baja, Magyarország
Ars poetica a konyhában
Édesanyámtól hagyományos ételek főzését tanultam, apu mást nem hajlandó enni. Főiskolás koromban az albérletben más jellegű ételekkel is találkoztam, mikor csajok nekiálltunk vacsorát készíteni. Majd ezt fokozva - férjem minden új dologra nyitott, imád kóstólgatni, ízlelgetni - a család újabb és újabb remekeket kap. Nagyon szeretek kísérletezni, kipróbálni dolgokat. Van, hogy több receptből készítek egyet.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.